'17 Aralık susturuculu darbeydi'

'17 Aralık susturuculu darbeydi'

GÜNDEM Haberleri

Melih Altınok panelde, "17-25 Aralık susturucu takılmış bir silahla siyasal iktidara yapılmış bir darbe girişimiydi" diye konuştu.

Başakşehir'de düzenlenen panelde 17 Aralık teşebbüsü masaya yatırıldı. "Milli İradeye Karşı 17 Aralık Teşebbüsü" isimli panele yazarımız Melih Altınok, Hilal Kaplan ve Markar Esayan konuşmacı olarak katıldı. Melih Altınok panelde, "17-25 Aralık susturucu takılmış bir silahla siyasal iktidara yapılmış bir darbe girişimiydi" diye konuştu.
'17 Aralık susturuculu darbeydi'
Özgürlükçü medya yakın

Yazarımız Yıldıray Oğur ise Yıldırım Belediyesi'nce düzenlenen 'Haberin Merkezinde' programında halkla buluştu. Türkiye'de medyanın tarihsel gelişimini değerlendiren Oğur, özellikle darbe süreçlerinde medyanın toplumsal algıyı yönetmek için bir araç olarak kullanıldığını anlattı. Medya üzerinde her zaman bir baskının olduğunu kaydeden yazarımız, özgürlükçü bir sürece geçiş safhasında olduğumuzu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...