Gökhan Töre'nin Şenol Can'a attığı dirseğe kart bile çıkmadı

Gökhan Töre'nin Şenol Can'a attığı dirseğe kart bile çıkmadı

SPOR Haberleri

Hakem Çağatay Şahan'ın olay hareketi 'çarpma' olarak değerlendirmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Maçın 28. dakikasında Gökhan Töre ve Şenol Can arasında yaşanan bir olay izleyenlerin içini sızlatacak cinstendi. Gökhan Töre arkasında olan Şenol Can'ın göğsüne sert bir dirsek attı. Tehlikeli darbede Şenol Can büyük bir acıyla yere yığıldı. Kırmızı-siyahlı teknik ekip ve futbolcular kırmızı kart beklerken maçın hakemi Çağatay Şahan buna gerek duymadı. Şahan tedavisinin ardından yerden güçlükle doğrulan Şenol Can'a, "Gökhan'ın kolu çarptı" deyince kırmızı-siyahlı futbolcunun, "Hocam bu nasıl çarpma ya" şeklinde cevap vermesi yayıncı kuruluş mikrofonlarına kadar yansıdı. Maçın hakemi Çağatay Şahan, Beşiktaş'ın Olimpiyat'ta oynadığı Eskişehirspor maçında Mori'nin attığı golü yan hakemi Volkan Narinç'in ikazıyla ofsayt gerekçesiyle iptal etmiş ve hayli tartışma konusu olmuştu. O gol için Slaven Bilic de ofsayt değil yorumu yapmıştı. nbsp;
Çebi: Gökhan atılabilirdi
Sert hareketi değerlendiren Beşiktaş'ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de Telegol'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaşlıyız ve dürüst olmak zorundayız. Bugüne kadar hakemlerden çok canımız yandı. Bu maçta da bizim yüzümüz güldü diyebilirim. Hakem Gökhan'a kırmızı kart gösterseydi kimse itiraz edemezdi" ifadelerini kullandı. Çebi, "Güzel bir futbol yoktu, keyifli bir maç olmadı. Buna rağmen 3 puanla dönüyoruz" yorumunda bulundu. nbsp;

G.Antep öfkeli
Gaziantepspor Kulübü resmi twitter hesabı, kırmızı-siyahlı ekibin çalışanlarının paylaştığı Şenol'un göğsündeki kızarıklığın yer aldığı fotoğrafı yeniden paylaştı. Gaziantepspor Kulübü daha sonra facebook adresinden olay anının farklı açıdan bir video görüntüsünü paylaştı ve "Bu da mı refleks sayın Zekeriya Alp" mesajını yayınladı. nbsp;


ÇAKAR'DAN OLAY İDDİA nbsp;

Zekeriya Alp refleks mi dedi?
Eski hakem ve şimdilerin spor yorumcusu Ahmet Çakar, Gökhan Töre olayıyla ilgili olarak twitter'dan bomba bir iddia yayınladı. "Kovboy Gökhan'ın dirseğini görüp de atmayan Zekeriya'nın hakemciklerini kınıyorum" tweetiyle olaya tepki gösteren Çakar, "Zekeriya eski bir hakem dostuma açıklamış. Gökhan Töre yıllardır futbol oynadığı için yaptığı dirsek hareketi refleksmiş" ifadelerini içeren bir tweet attı.


Motta'da bir şey yok
Revire dönen Beşiktaş'ta dün de Motta bileğinden sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Brezilyalı futbolcu maç sonrası, ''Sakatlığım önemli değil, hafif bileğim döndü sadece" diyerek taraftarı rahatlatırken, "Deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Üstün bir oyun oynayarak maçı kazandık" sözlerini kullandı.


Frei yedekliği dert etmedi
Kerim Frei maçın ardından "Formdayız, iyi bir seri yakaladık. Rakiplerimizin de kazanması bizi etkilemiyor. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de lideriz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kimin oynayacağına hoca karar veriyor. Bana fırsat geldiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı.


Necip sakat sakat bitirdi
Karşılaşmanın 90. dakikasında sakatlanan Necip için uzatma bölümü çileye dönüştü. Birçok pozisyona müdahale etmek isteyen futbolcuya sancısı engel oldu. Necip zorlu karşılaşmanın son dakikalarını sakat sakat ve acı içinde geçirirken bitiş düdüğünün ardından sağlık ekibinin yolunu tuttu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...