Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursasporlu futbolcular son dakika golüne üzgün

/ Kaynak: İHA
Bursasporlu futbolcular son dakika golüne üzgün

SPOR Haberleri  / İHA

Bursasporlu futbolcular, Kardemir Karabükspor'a karşı son dakikada yenen gol sonrası alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ettiler.

Yeşil-beyazlı futbolcular, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendiren Ethem Ercan Pirgül, "Kardemir Karabükspor'un puana ihtiyacı vardı. Zorlu bir maç oldu. Elimizden geleni yaptık. İlk golü yedikten sonra çabuk toparladık. İkinci yarıya durgun başladık. Kontrolü sağladıktan sonra bir gol daha yedik. Bu müsabakada iyi oynadığımı düşünüyorum. Elimden geleni yaptım" dedi.


BAKAMBU: "İKİ TARAFA DA GİDEN MAÇTI"
İki takımın da iyi mücadele ettiğini belirten Cedric Bakambu ise, "İki tarafa da giden maçtı. Son dakikada yediğimiz golle maçı kaybettik. Umarım önümüzdeki haftalarda bu kaybettiğimiz puanı telafi edebiliriz. Son dönemde çok karşılaşma oynamanın getirdiği bir yorgunluk oldu. Sakatlığım yok. En kıza zamanda toplanacağım" diye konuştu.


TRAORE: "BİZİM İÇİN KÖTÜ SON OLDU"
Müsabakanın zor geçtiğini ifade eden Bakaye Traore de, "Rakibimiz bize çok zorluk çıkarttı. Ama maç sonunda 2-2 beraberlik güzel sonuç olabilirdi. Son dakikada yediğimiz gol bizim için kötü son oldu. Umarım bunu düzeltiriz" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...