Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da sahte forma operasyonu

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da sahte forma operasyonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çekmeköy'de, çeşitli futbol takımlarına ait logolarla sahte ürün imal ettiği ileri sürülen bir işyerine baskın düzenlendi.

Operasyonda binlerce sahte forma, atkı, bere ve çeşitli ürünler ele geçirilirken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Alınan bir ihbarı değerlendiren Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, Hamidiye mahallesinde bir imalathaneye baskın yaptı. Yapılan incelemelerde sahte ürün imalatı yapıldığı tespit edildi. İşyerinde yapılan aramalarda, çeşitli spor kulüplerine ait 10 bin forma, atkı, bere ve çeşitli ürünler ele geçirildi. Bunun üzerine işyeri sahibi şüpheli N.Y gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli sorgusunun ardından serbest bırakıldı. N.Y'nin imal ettiği sahte ürünlere el konuldu.


BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan yakalanan sahte ürünlerle ilgili Beşiktaş Spor Kulübünden İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği'ne yazılı bir teşekkür belgesi gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...