MHP'den 'Yolsuzluk' konferansı

MHP'den 'Yolsuzluk' konferansı

Politika Haberleri

MHP, bakanların çocuklarının da yer aldığı yolsuzluk ve rüşvet iddiaları olan 17- 25 Aralık 2013 operasyonlarının yıl dönümünde konferans düzenleyecek.

İzmir'de de Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, konferans verecek. nbsp;
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17-25 Aralık'ı "Yolsuzlukla Mücadele Haftası" ilan etti. MHP bu haftayı konferanslarla geçirecek. İlki 17 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak konferansın ikincisi 18 Aralık'ta İzmir olacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Fuar 1 No'lu Hol'de yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla yapacakları konferansta "yolsuzluk ekonomisini" anlatacak. Tanrıkulu, "Türkiye'de işsizlik rekor kırarken birileri saray yaptırıyor. Recep Amca yırtık ayakkabıyla gezerken, bakanlar 700 bin liralık saat takabiliyor. Millet bunları gördükçe siyasete olan inancını kaybetti. Bu yolsuzlukların maliyetini halk bilecek, anlatacağız. Ayakkabı kutularına, takım elbise torbalarına, çikolata kaplarına konan paraların hesabını soracağız. Memleketi soyanların ensesinden nefesimizi eksik etmeyeceğiz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...