Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Fethullah Gülen' atkısı satan işportacı kim?

'Fethullah Gülen' atkısı satan işportacı kim?

GÜNDEM Haberleri

Dün "Fethullah Gülen" atkısı satmaya çalışan işportacı cemaati ayaklandırdı.

Gülen cemaatine yakın isimlerin listede olduğu "14 Aralık operasyonu" sebebiyle dün binlerce vatandaş Zaman gazetesi binasının önünde ve Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nda toplandı. Geneli cemaate yakın isimlerden oluştuğu söylenen protestocu kalabalıklar arasındaki bu kişi dikkatleri çekti. Bir işportacı, protesto eden cemaat mensuplarının arasında üzerinde Fethullah Gülen'in ismi ve resminin bulunduğu atkıları cemaat mensuplarına satmaya çalıştı. Söz konusu ismin kim olduğu yönünde sosyal medyada birbirinden çok farklı görüşler dile getirildi.
'Fethullah Gülen' atkısı satan işportacı kim?
Cemaate yakın Rotahaber sitesindeki haberde şöyle denildi:
"Kimileri bu kişiyi "akıllı bir işportacı" olarak tanımlarken yorumların bir kısmında bu kişinin "MİT elemanı" olduğu iddia edildi. Öte yandan Twitter fenomeni Fuat Avni de bugün attığı tweetlerden MİT'in cemaati kışkırtarak sokak olaylarına sebebiyet vermek için özel plan yaptığını iddia etmişti. Hal böyle olunca kimileri cemaat mensuplarına atkı satmaya çalışan bu adamın "MİT ajanı olduğunu ve dikkat edilmesi gerektiği" yönünde mesajlar paylaştı. Bu kişinin kimliği ise halihazırda gizemini koruyor."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...