Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hüseyin Gülerce emniyette

Hüseyin Gülerce emniyette

GÜNDEM Haberleri

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltı listesinde adı bulunan gazeteci- yazar Hüseyin Gülerce İstanbul Emniyeti'ne geldi.

13 ilde düzenlenen "14 Aralık operasyonu"nda gözaltına alınan 27 kişiden 4'ü serbest bırakıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan eski Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce de Emniyet'e geldi. Operasyonda Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolününden geçirilen zanlılar, ifade için emniyete getirildi. Soruşturmayı yürüten Savcı Hasan Yılmaz, zanlıların ifadelerini almak için emniyete geldi. Savcı Yılmaz, ifade işlemlerine başladı. Zaman gazetesi yazarı Ahmet Şahin ile gazetenin eski yazarı Hüseyin Gülerce de sabah saatlerinde emniyete geldi. nbsp;Öte yandan, emniyet önüne gelen bir grup, gözaltındakilere destek verdi. Ellerinde Zaman gazetesinin bugünkü sayısı ve Türk bayrakları bulunan grup, bazı pankartlar taşıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...