Başbakan Davutoğlu karetecileri kabul etti

/ Kaynak: İHA
Başbakan Davutoğlu karetecileri kabul etti

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Karate Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları kabul ederek başarılarını tebrik etti.

Sporcularla sohbet eden Başbakan Davutoğlu'nun, "burun kırmak var ama gönül kırmak yok" şeklindeki tavsiyesi gülüşmelere neden oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Karate Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları tebrik etti.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, Bakanlar Kurulu öncesinde Başbakanlık Merkez Bina'da, milli karatecileri kabul etti.
Başbakan Davutoğlu'nun, başarılarından dolayı kutladığı sporcularla sohbetinde, renkli diyaloglar yaşandı. Sporculardan Enes Erkan, madalyasını takdim ettiği Başbakan Davutoğlu'nun "bu bende mi kalacak?" şeklindeki sorusuna, "Ben tekrar alırım" cevabını nbsp;verdi.
Sporculara, başarılarının devamı için gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Davutoğlu, tavsiyelerde de bulundu.
Davutoğlu'nun sporculara, "Bir, dayak yiyip gelmek yok. İki, burun kırabilirsiniz ama gönül kırmayacaksınız" şeklinde tavsiyesi, sporcuların da "Kareteciler her şeyi kırar, gönül kırmaz" şeklindeki cevabı gülüşmelere neden oldu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...