Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BTK Turkcell'e inceleme başlattı

/ Kaynak: AA
BTK Turkcell'e inceleme başlattı

GÜNDEM Haberleri  / AA

BTK, Turkcell kullanıcılarının, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a erişemedikleri yönündeki iddialara ilişkin inceleme başlattı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK), Turkcell kullanıcılarının Twitter'a giremedikleri iddialarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. İnternet kullanıcılarının, Twitter'a erişemedikleri yönünde basında ve bazı internet sitelerinde haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, "Twitter'a yönelik herhangi bir erişim engellemesi söz konusu değildir" denildi. Ancak Turkcell kullanıcılarının 2 saat boyunca Twitter'a erişemedikleri yönünde şikayetler alındığı kaydedilen açıklamada, "Bu nedenle Turkcell'e, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından denetim elemanı gönderilerek iddialara yönelik inceleme başlatılmıştır" ifadesine yer verildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...