Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Erkin hastaneye kaldırıldı

Caner Erkin hastaneye kaldırıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Caner Erkin'in akşam yemeği için gittiği bir kafeteryada bayıldığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir restoranda yemek yediği sırada baygınlık geçiren sarı-lacivertli futbolcu, yakında bulunan Ulus'taki Liv Hospital'da çeşitli kontrollerden geçirildi.

Fenerbahçe Futbol A Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Caner'in durumuyla ilgili kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, baygınlık sırasında kafasını çarpan futbolcunun beyin tomografisinin çekildiğini, endişe edecek bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Kunduracıoğlu, "Akşam yemekten sonra fenalık geçiriyor ve ufak bir baygınlık yaşıyor. Hastanede uzman ekipler tarafından önce nörolojik muayenesi ve kan tetkikleri yapıldı. Baygınlık esnasında kafasını vurduğu için beyin tomografisi çekildi. Durumunda ciddi bir sıkıntılı durum yok. Kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden taburcu edilecek. Uzman ekiplerle de görüştük, korkacağımız, endişe edeceğimiz bir şey yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...