Hülya Avşar ile Kemal Kılıçdaroğlu mahkemelik oldu

Hülya Avşar ile Kemal Kılıçdaroğlu mahkemelik oldu

GÜNDEM Haberleri

Avşar: 'Lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim" Kılıçdaroğlu: "Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı gücün karşısında eğilmez'

Sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde mahkemeye verdiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Bir de onu efendi sanırdım" dedi. Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı ziyaret eden Avşar, "Saray abartıldığı kadar yok. Neredeyse benim evim daha şaşalı" açıklamasında bulunmuş, Kılıçdaroğlu da, Erdoğan'ın kastederek, "Yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir" diye konuşmuştu. Bunun üzerine Hülya Avşar, Kılıçdaroğlu aleyhine 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Önceki gün Avşar'ın kendisine yönelik açtığı tazminat davası sorulan CHP lideri, "Hülya Avşar kim efendim? Sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Kimse kusura bakmasın. Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur. Gücün karşısında sanatçı eğilmez" diye cevap vermişti. Bunun üzerine Avşar dün şu açıklamayı yaptı: "Kılıçdaroğlu'nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Bir hancı olarak yolcu olan Kılıçdaroğlu'nu görmezlikten geliyorum. Kılıçdaroğlu'nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...