Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abbas Özden Yargıtay üyesi

Abbas Özden Yargıtay üyesi

GÜNDEM Haberleri

HSYK, kamuoyunda yargı paketi olarak bilinen düzenlemeyle Yargıtaya seçilen 144, Danıştaya seçilen 33 üyenin ismini belirledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında toplanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), kamuoyunda yargı paketi olarak bilinen düzenlemeyle Yargıtaya seçilen 144, Danıştaya seçilen 33 üyenin ismini belirledi. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Fethi Şimşek, Yargıda Birlik Platformu Sözcüsü Abbas Özden, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Veli Dalgalı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Doğan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu Yargıtay'ın yeni üyeleri arasında yer aldı. Yargıtay ve Danıştayda beş gün içinde daire başkanlığı kadroları için seçim yapılacak. Paketi Yargıtay Başkanı Ali Alkan sert sözlerle eleştirmişti. Yargıtay, paralel yapının güdümüne girdiği eleştirilerine maruz kalıyordu. Ebru Karatosun ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...