Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evden spora diye çıkmıştı, feci şekilde can verdi

/ Kaynak: İHA
Evden spora diye çıkmıştı, feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de spor yapmak için evden çına 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Berkay Özkaral, 15 metrelik istinat duvarından düşürek can verdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, spor yapmak için evden çıktıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle okulun 15 metrelik istinat duvarından düşen üniversite öğrencisi Berkay Özkaral, hayatını kaybetti. nbsp;Olay, pazar günü saat 23.00 sıralarında, Mimkent Sitesinde meydana geldi. Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Berkay Özkaral, evinin yaklaşık 1 kilometre uzağındaki parktaki spor aletlerinde spor yapmak için evinden akşam saatlerinde çıktı. Parktaki spor aletlerinde bir süre spor yapan Özkaral, henüz belirlenemeyen bir nedenle spor yaptığı parkın bitişiğindeki 15 metrelik istinat duvarından özel bir okulun bahçesindeki beton zemine düştü.

BABA EVLADININ CESEDİNİ BULDU

Üniversiteli Berkay Özkaral'ın düştüğünü kimse görmezken eve gelmediği için anne ve babası meraklandı. Baba Osman Özkaral, oğlu gece yarısına kadar eve dönmeyince, her zaman spor yaptığı parka motosikletiyle geldi. Ancak, burada bulamadı. Baba Özkaral çevreyi de araştırdı ama yine oğlunu bulamadı. Eve dönen baba Osman Özkaral eve döndükten sonra 02.00 sıralarında tekrar yürüyerek mahalleyi aramaya başladı. Aynı parka gelen Osman Özkaral, bu sefer istinat duvarından okulun bahçesine baktığında kanlar içerisinde yatan oğlunu gördü. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Berkay Özkaral'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

SPOR YAPMIŞ SONRA İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞMÜŞ
Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu dedektifleri, olayın gerçekleştiği alanı gören bir apartmanın güvenlik kamera kayıtlarına el koydu. Görüntülerde, belediye tarafından yol kenarına yerleştirilen spor aletlerinde spor yapan Berkay Özkaral'ın, bir süre sonra parkın bitişiğinde bulunan istinat duvarının üzerine oturduğu daha sonra belirlenemeyen bir nedenle aniden istinat duvarından beton zemine düştüğü bildirildi. Polisin yaptığı ilk belirlemelere göre, olayın intihar olma ihtimalinin yüksek olduğu üzerinde durulduğu öğrenilirken, Berkay Özkaral'ın sır ölümü ailesini büyük üzüntüye boğdu. Berkay Özkaral, Esentepe Camisinde dün ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Bornova Mezarlığı'nda defnedildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...