Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anne sütüyle toparlandılar

Anne sütüyle toparlandılar

DÜNYA Haberleri

Çin'deki Chimelong Safari Parkı'nda 29 Temmuz'da dünyaya gelen üçüz pandalar, annelerini sırayla emerek hızla büyüdü.

Doğumdan sonra rahatsızlanan annelerinin sütünün yetmeyeceğinden korkan yetkililer, pandaların sırayla süt emmesini sağlamıştı. Şimdi ise Ju Şiao isimli pandadan doğan üçüzler, anneleriyle birlikte olmanın tadını çıkarıyor. İsmi "gülümseyen krizantem" anlamına gelen Ju Şiao, ilk defa yavrularıyla bir araya gelme şansına sahip oldu. Parkın Genel Müdürü Dong Guixin, yavruların ve annenin sağlığının şu anda çok iyi olduğunu belirterek "Annelerinin şevkati onların daha sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olacaktır" dedi. nbsp;
DÖRT KEZ ÜÇÜZ DOĞUM OLDU nbsp;
Doğduklarında ağırlıkları 230 ila 333 gram arasında olan ve 4'er saat arayla doğan yavrular, Çin'de büyük bir mutlulukla karşılanmıştı. Ülkenin maskotu kabul edilen pandaların neslini korumak için suni dölleme programı uygulanıyor. Şimdiye kadar sadece dört kez üçüz doğum görülmüştü. Üçüz pandalardan hayatta kalan olmamıştı.
KAYNAK: SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...