Hayat Yolunda izleyicilerine kötü haber

Hayat Yolunda izleyicilerine kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hayat Yolunda' dizisi, reytinglerde Total grubunda istenilen sonucu yakalayamayınca final yapma kararı aldı

Yapımcılığını D Productions'ın, yönetmenliğini ise Feride Kaytan'ın üstlendiği; başrollerini Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk ve Ceyda Tepeliler'in paylaştığı Hayat Yolunda'nın bir iki hafta içinde final yapacağı öğenildi.


REYTİNG NEDENİYLE BİR DİZİ DAHA EKRANA VEDA EDİYOR

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi reytinglerde Total grubunda bir türlü istenilen sonucu yakalayamamıştı. Hayat Yolunda geçen hafta yayınlanan bölümüyle de Total'de 16. olurken, AB grubunda ise 4. oldu.


Hayat Yolunda'nun veda etmesiyle Kanal D'nin bu sene yayından kaldırdığı dizi sayısı 5'e çıkmış olacak. Kanal D Eylül ayından itibaren Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran De, Urfalıyam Ezelden ve Yalan Dünya'yı yayından kaldırmıştı. Kanal D'nin önümüzdeki haftalarda ise sevilen dizi Galip Derviş'i de yayından kaldıracağı öğrenildi. nbsp;Televizyongazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...