Demet Akalın'dan hayrete düşüren itiraf! Okan'ı...

Demet Akalın'dan hayrete düşüren itiraf! Okan'ı...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Konuk olduğu bir tv programında samimi açıklamalarda bulunan Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. İşte o açıklama

Demet Akalın'dan şaşırtan itiraf!...Funda Özkalyoncuoğlu, Jess Molho ve nbsp;Gamze karaman'ın sunumuyla hafta içi her günTV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt özel hayatları ile ilgili sorulan tüm soruları samimiyetle yanıtladılar. Güzel bir sohbetin gerçekleştiği programda; Demet Akalın; eşi Okan Kurt'un karakteri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Eşinin çok titiz olduğunu söyleyen Akalın, Okan Kurt'un günde 3 kere duş aldığını ve kıyafet konusunda da mükemmeliyetçi olduğunu belirtti. Uzun zamandır tatile çıkamadıklarını belirten çift, bunun kimden kaynaklandığını sorgularken eğlenceli dakikalar yaşandı. Ayrıca Demet Akalın'ın çok güzel yemek yaptığını söyleyen Okan Kurt " Beni yemek yaparak tavladı" dedi. Programda canlı performans da sergileyen Demet Akalın, şarkılarını nasıl seçtiğini, albümünü nasıl hazırladığını anlattı. Albüm çalışmalarında şarkıları okurken kimseyi yanında istemeyen Demet Akalın, enerjinin ve samimiyetin bozulmasından çok korktuğunu belirtti. Uzun zamandır konuşulan konulardan biri olan Hande Yener ile ilgili de açıklamalar yapan Demet Akalın, nbsp;Hande Yener ile küs olmadığını karşılaşırsa selam vereceğini asla aynı masaya oturmam dediği insanların olduğunu ama bu kişinin Hande Yener olmadığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...