Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF'den 3 futbolcuya ceza

TFF'den 3 futbolcuya ceza

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonu oynanan lig maçlarında bilinçli sarı kart gören 3 isimle ilgili kararını verdi.

Hafta sonu oynanan lig maçlarında gördükleri sarı kartlarla Türk futbolunun gündemine oturan isimleri TFF affetmedi. TFF Hukuk Müşavirliği, disiplin talimatına yeni eklediği 'Bilinçli kart görme' maddesi kapsamında ilk kez bir sevk gerçekleştirdi. Kurul, Karabükspor-Bursaspor karşılaşmasının 90+3 ve 90+4. dakikalarında ikinci sarı kartlarını görerek ligde oynamayı hedefleyen Karabüksporlu Mabiala ve Bursasporlu Joseu'yi bu madde kapmasında Disiplin Kurulu'na sevk etti. Kurul ayrıca PTT 1. Lig takımlarından Kayserisporlu İbrahim Dağaşan'ı da yine talimatın 37. maddesinde yer alan 'Bilinçli kart görme' kapsamında disipline sevk etti.
Bu hafta gördükleri bilinçli kartlarla hafta sonu oynayacakları zorlu lig maçlarında görev yapmayı planlayan futbolcularun bu planları TFF'nin sevkiyle suya düşmüş oldu. Futbolcular, bu sevkle 2'şer maç men cezasıyla karşı karşıya kalmış oldu. nbsp;SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...