Pandev 19 dakikada hattrick yaptı

Pandev 19 dakikada hattrick yaptı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldiği Balçova Yaşamspor maçında Goran Pandev şov yaşandı.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldiği Balçova Yaşamspor maçında Goran Pandev şov yaşandı. 5-1 sona eren ilk yarıda takımı adına 5 gol atan Pandev, 27, 39 ve 45+1. dakikalarda attığı gollerle 19 dakikada hat-trick yapma başarısı gösterdi. Makodon yıldız son olarak 11.01.2009 tarihinde Lazio forması giyerken Reggina karşısında hat-trick yapmıştı.

Transfer sezonunun son gününde kadroya katılan Pandev, oynanan lig ve Şampiyonlar Ligi'nde takımda fazla yer bulamamış ancak kupada oynanan maçlarda adından söz ettirmişti.

ALBAYRAK: "BELKİ İYİ PERFORMANS GÖSTERİR..."

Devre arasında takımdan gönderilecek isimler olduğunu açıklayan Abdurrahim Albayrak, Pandev'le ilgili "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Pandev'in kumaşı belli, bir maç oynayalım. Belki iyi performans gösterir, niye satalım ki o zaman" diye konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...