Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 kişiyi öldüren katil ölü bulundu

/ Kaynak: AA
6 kişiyi öldüren katil ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, 6 kişiyi öldürdüğü iddia edilen zanlının cesedi bulundu.

Doylestown Township Emniyet Müdürlüğü, eski karısı ve yeğeninin de aralarında olduğu 6 kişiyi öldüren zanlı Bradley William Stone'un cesedinin, Pennsburg yakınında bulunduğunu açıkladı.
Philadelphia kenti yakındaki Montgomery County Bölge Savcısı Risa Vetri Ferman, düzenlediği basın toplantısında, saldırıdan dolayı ''paramparça'' olan halkın tahammül etmek zorunda kaldığı korkunç bir trajedi yaşadığını ifade etti.
Eski Deniz Kuvvetleri yedek personeli olduğu belirtilen 35 yaşındaki Stone'un tanıdıklarına, ''çok huzursuz ve kuşkuluyum'' dediği kaydedildi.

-Zanlı "Terörizmle Küresel Savaş Hizmet Madalyası" sahibiymiş-

Stone'un 2002 yılında ABD Deniz Kuvvetleri'ne katıldığı, 2008 yılından itibaren ise aktif görev aldığı bildirildi. Nisan ve Temmuz 2008'de Irak'ta görev yapan Stone'a bu görevinden dolayı, ''Terörizmle Küresel Savaş Hizmet Madalyası'' verildiği kaydedildi.
Montgomery'de 3 ayrı yerde düzenlediği baskınlarda, aralarında eski eşi ve 14 yaşındaki yeğeninin de bulunduğu 6 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaraladıktan sonra evine gelen saldırgan, daha sonra kaçmıştı.
Olayın ardından, FBI, SWAT timleri ve yerel polis, yaralı olarak kaçan Stone'u bulmak için yoğun çaba sarf ederken, bölgedeki okullar kapatılmış, hastaneler ve diğer kamu binalarındaki güvenlik tedbirleri artırılmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...