Kapadokya'da balon sert iniş yaptı, 1 ölü 5 yaralı var

Kapadokya'da balon sert iniş yaptı, 1 ölü 5 yaralı var

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Nevşehir'de, turistleri taşıyan sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Nevşehir'de balon kazası! Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Nevşehir'de, turistleri taşıyan sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, sabah 07.00 sıralarında Göreme beldesinden tur için havalanan özel bir şirkete ait sıcak hava balonu, Avanos-Nevşehir karayolu yakınlarında rüzgarın etkisiyle Karadağ mevkisine sert iniş yaptı.Nevşehir'de, bu sabah Göreme turunda düşen balonda bulunanlardan Çinli turist Tang Yi ölürken, yaralanan 9 kişi Nevşehir Devlet Hastanesi ile bu ketteki 2 özel hastanede tedaviye alındı. nbsp;
Balondakilerin Çinli ve Malezyalı turistler olduğu, yaralılardan Malezyalı bir turistin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Kapadokya'da balon sert iniş yaptı, 1 ölü 5 yaralı var

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...