Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

74 yaşındaki karısını baltayla öldüren 81 yaşındaki eşe müebbet

/ Kaynak: DHA
74 yaşındaki karısını baltayla öldüren 81 yaşındaki eşe müebbet

YAŞAM Haberleri  / DHA

Erzurum'da köye dönme isteğini kabul etmediği gerekçesiyle 5 çocuğunun annesi 74 yaşındaki karısını balta ile öldüren 81 yaşındaki kocaya müebbet hapis.

Erzurum'da köye dönme isteğini kabul etmediği gerekçesiyle 5 çocuğunun annesi 74 yaşındaki Adalet Kahraman'ı balta ile öldüren 81 yaşındaki Ali Kahraman için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. nbsp;Cinayet, geçen 2 Temmuz günü merkez Yakutiye ilçesindeki Yoncalık Mahallesi Değirmi Sokak numara 6'da meydana geldi. 3'ü erkek 5 çocukları bulunan Adalet ve Ali Kahraman çifti arasında tartışma çıktı. Ali Kahraman, sahur sonrası eşini balta ile öldürdükten sonra üzerini değiştirip adliyeye gitti. Bunun üzerine eve giden polis ve 112 Acil Servis ekipleri Adalet Kahraman'ın kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Olayı duyan çiftin çocukları sinir krizi geçirirken, Ali Kahraman tutuklanarak E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. nbsp;
Savcılıkta ifadesi alınan Ali Kahraman, Horasan ilçesine bağılı Kırık köyünden Erzurum'daki oğlu Metin Kahraman'ın yanına geldiklerini anlattı. Oğlu ile birlikte aynı evde 2.5 yıl kaldıklarını, yük olduklarını düşündüğünden köye geri dönmek istediğini eşine söylediğini ancak kabul etmediğini belirten Ali Kahraman, "Bunun üzerine diğer oğlum Nurullah'ın yanına gittim. Eşim benimle birlikte gelmedi ve Metin'in yanında kaldı. Böyle olunca kendimize bir ev tuttum. Birikimim bir bölümünü kira parası olarak peşin verdim. Birikimim azalınca karıma yine 'köye geri dönelim' dedim. Kabul etmeyince aramızda tartışma çıktı, kendisine bu yüzden darıldım. Olay günü yine bu konu yüzünden kavga ettik, çok sinirlendim. Benimle köye gelmeyince öldürmeye karar verdim. Sahur yaptıktan sonra öldürmek için uyumasını bekledim. Uyuyunca balkonda odun kesmekte kullandığım bir ucu balta, diğer ucu da kazma olan alet ile kafasına vurarak öldürdüm. Adliyeye giderek karımı öldürdüğümü söyleyip, evi tarif ettim" diye konuştu. nbsp;
Ali Kahraman hakkında 'tasarlayarak kasten adam öldürmek' suçundan Cumhuriyet Savcısı Asım Özsaraç tarafından hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Ağırlaştırılmış hapis cezası istenen Ali Kahraman önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...