Kartal'da kayalıklara çarpan tekneden düşen adam aranıyor

/ Kaynak: AA
Kartal'da kayalıklara çarpan tekneden düşen adam aranıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Etkili lodos nedeniyle bir teknenin kayalıklara çarparak parçalanması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmasına sabah yeniden başlandı

Kartal'da, etkili olan lodos nedeniyle bir teknenin kayalıklara çarparak parçalanması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmalarına sabah yeniden başlandı. nbsp;Adem Karapınar'ı (40) arama çalışmaları, gece verilen aranın ardından bugün Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı birer gemi ile açıkta, dalgıçlarla da kıyıdan devam ediyor.
Atalar'da lodosun etkisiyle dün gece sahil şeridindeki kayalıklara çarpan 7 metrelik balıkçı teknesinin parçalanması sonucu teknedeki Mevlüt Şekercigil yüzerek karaya çıkmış, Adem Karapınar ise denizde kaybolmuştu.
İtfaiye, sahil güvenlik ve deniz polisi, kaybolan balıkçının bulunması için havadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlatmış, yaklaşık 3 saatlik çalışmadan sonuç elde edilememişti.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...