Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızlar bebeğini çaldı, askerdeki kocasına söyleyemedi

/ Kaynak: İHA
Hırsızlar bebeğini çaldı, askerdeki kocasına söyleyemedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, motosikletli iki kişinin kapkaç yöntemiyle el çantasını çaldığı hamile kadın, 2.5 aylık bebeğini düşürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay 31 Kasım 2014 günü Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cemil T. (30) ile arkadaşı Ezgihan T. (21) pazar alışverişinden dönen vatandaşların yoğunlukta olduğu Obalar Caddesi'ne gelerek burada motosiklet ile tur atmaya başladı. Bir süre gezen iki şahıs, alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Mizgin A. (20) adlı kadını takibe aldı. Bir süre kadını takip eden zanlılar, kadının elindeki çantasını çalıp motosikletle kaçtı. Çığlık atan kadın yere dökülen domatesleri topladıktan sonra yoldan geçen bir kamyonet üzerinde bulunan vatandaşlara çantasının çalındığını söyleyerek yardım istedi. Kapkaç anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
##tgvideo##
2.5 AYLIK BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ

Yeni evli olduğu ve 2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen Mizgin A.'nın, olaydan 1 gün sonra karın ağrısı şikayeti başgösterdi. Olayın ardından 3. gün karın ağrısı şikayeti artan genç kadın, doktora gittiğinde 2.5 aylık bebeğinin karnında öldüğünü ve düşük yaptığını öğrendi.
Mizgin A., gözyaşlarına boğulurken, durumu askerdeki kocasına bile söyleyemedi. Genç kadın bunun üzerine polis merkezine gidip hem kapkaça uğradığı için hem de ilk bebeğini dünyaya getirmeye hazırlanırken kapkaççılar yüzünden düşürdüğü için şikayetçi oldu.

POLİS İKİ ZANLIYI DA YAKALADI

Polis bunun üzerine zanlıları yakalamak için çalışmalarına hız verdi. Önce el çantasını çalan Cemil T. yakalanıp tutuklandı. O yakalandıktan 10 gün sonra ise motosikleti kullanan Ezgihan T. de gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.Mizgin A. ise bebeğini kaybettiği için çok üzgün olduğunu, hem kapkaç nedeniyle hem de bebeğini öldürdükleri için kapkaççılardan şikayetçi olduğunu, psikolojisinin bozulduğunu söyledi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...