Yılın cimrisi!

Yılın cimrisi!

DÜNYA Haberleri

Burrows'un tam bilet almayarak ödemekten kaçındığı paranın toplamda 42.550 sterlini bulduğu belirtiliyor.

Londra'da çalışan ve yılda 3.7 milyon lira para kazanan banka müdürü Jonathan Paul Burrows, trenle kent merkezindeki işine gidip gelirken bilet almadığı için yakalanınca mesleğinden de men edildi.
Uluslararası en büyük yatırım kuruluşlarından BlackRock'ın Londra merkezinde yönetici olarak çalışan Jonathan Paul Burrows geçen yıl Londra kent merkezindeki Cannon Street istasyonunda görevliler tarafından yakalanmıştı. Burrows, Londra dışındaki Sussex bölgesinde bulunan Stonegate tren istasyonundan 21,50 Sterlinlik bileti almadan yolculuk yaptığını kabul etti. Burrows bunun yerine sistemdeki bir boşluktan yararlanarak sadece 7,20 sterlin ödüyordu.
Burrows'un tam bilet almayarak ödemekten kaçındığı paranın toplamda 42.550 sterlini bulduğu belirtiliyor.
İngiltere'deki Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) yılda 1 milyon sterlin kazandığı belirtilen Burrows gibi birinin, finans sektöründe kıdemli bir konumda çalıştığı için topluma rol modeli olması gerektiğini belirtti. FCA "dürüst davranmadığı için" Burrows'u hayat boyu finans sektöründe çalışmaktan men ettiğini duyurdu. Burrows bundan önce 42.250 sterlin ile 450 sterlinlik yasal harcamaları da tren şirketine ödemişti.
FCA'in kararı üzerine Burrows yeniden özür diledi.
KAYNAK: BBC TÜRKÇE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...