Farah Zeynep Abdullah'a 'Fiona' teklifi

Farah Zeynep Abdullah'a 'Fiona' teklifi

MAGAZİN Haberleri

Başrolünde Haluk Bilginer'in rol alacağı Shameless'in Türkiye uyarlaması, Utanmazlar adlı dizi için güzel oyuncuya teklif gitti.

Shameless'in Türkiye uyarlamasında yapımcı firma MED'in kimlere nbsp;teklif götürdüğü öğrenildi. Yönetmenliğini Merve Girgin'in üstleneceği, senaryosunu Umutsuz Ev Kadınları'nın yerli uyarlamasını da kaleme alan Hatice Meryem'in yazacağı, Frank rolünü Haluk Bilginer'in canlandıracağı dizide Fiona rolü için nbsp;Farah Zeynep Abdullah ve Ayça Varlıer'le görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.


Projede Steve rolü için Ali Aksöz, Sheila Jackson rolü için ise Evrim Alasya düşünülüyor. Shameless'in (Utanmazlar) Türkiye'ye uyarlanmasında hazırlıklar devam ediyor. Dizinin senaryosunu Umutsuz Ev Kadınları'nın yerli uyarlamasını kaleme alan Hatice Meryem yazacak. Asıl sürpriz ise dizinin ana karakteri olan babayı, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun köşe yazısına göre Ferhan Şensoy'un canlandırması bekleniyordu ama son dakika bir sorun çıkmazsa Haluk Bilginer ile anlaşıldığı ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...