Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Sneijder endişesi

Galatasaray'da Sneijder endişesi

SPOR Haberleri

Sneijder'in sözleşme uzatma isteğini geri çeviren Galatasaray, Avrupa'da çıkan transfer haberlerinden de rahatsızlık duyuyor.

Galatasaray yönetiminin Wesley Sneijder ile sözleşme uzatmaması Hollandalı yıldızın kulüpteki geleceğiyle ilgili soru işaretlerini de beraberinde getiriyor.

Sneijder her fırsatta İstanbul'da mutlu olduğunu dile getirirken, menajeri de sözleşme uzatılması konusunda yönetime talepte bulunuyor. Kulübün mali durumunu düşünen Galatasaray yönetimi ise Hollandalı oyuncuyla masaya oturmayı şu an düşünmüyor.

Sarı-kırmızılıların sözleşme uzatma konusundaki isteksizliği Sneijder'in İstanbul günlerini kısaltabilir. İngiltere ve Hollanda nbsp; basınında Sneijder ile ilgili transfer haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Galatasaray yönetimi bu haberlerin yanısıra Sneijder'in menajerinden de deneyimli futbolcuya teklifler olduğu bilgisini almıştı. Yıldız oyuncuyu satmayı şu an için kesinlikle düşünmeyen yönetim transfer haberlerinin Sneijder'in aklını çelmesinden nbsp; endişe duyuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...