İşte Diego Ribas için 2015 planı

İşte Diego Ribas için 2015 planı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, büyük umutlarla transfer edilen 10 numaralı yıldız Diego Ribas planını açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, büyük umutlarla transfer edilen 10 numaralı yıldız Diego Ribas'ı takıma kazandırmak için var gücü ile çalıştığını itiraf etti. Teknik heyetteki arkadaşları ile birlikte bu değeri Türk futboluna kazandırmanın yollarını aradıklarının altını çizen genç çalıştırıcı, "Takım arkadaşları da Diego'ya çok yardımcı oluyorlar. Onun bir an önce eski Diego olarak sahalara dönmesini istiyorlar. Ancak bu konuda en büyük görev bana düşüyor" dedi.
İsmail Kartal, son olarak ise "Ben de onu yavaş yavaş takıma hazırlıyorum. Bir sakatlık olmazsa, 2015'te Fenerbahçe 11'inde en çok süre alan oyuncular arasına Diego da girecek" ifadelerini kullandı. nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...