Emenike isyan etti! 'Benim için...'

Emenike isyan etti! 'Benim için...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, oynatıldığı mevkii için isyan etti. Emenike, doğru pozisyonda oynarsa kendini gösterebileceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, son dönemlerde gündeme gelen 'gol atamama' sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı lacivertli takımda kanatlarda oynamak istemediğini vurgulayan Emmanuel Emenike, "Her forvet oyuncusunun düşüş yaşadığı dönemler olur, ancak bu noktada oyuncunun kendisini geliştirmesinin en iyi yolu doğru pozisyonda oynamasıdır. Daha fazla gol atmak istiyorum ancak kanatlarda oynadığım sürece istediğim kadar yardımcı olamayacağım" dedi.
Röportajının tamamında oynadığı mevkiiden şikayet eden yetenekli oyuncu, "İşin aslına bakacak olursak, kendimi baskı altında hissetmiyorum. Kendi pozisyonumda oynadığım sürece her zaman yeteneklerime güveniyorum ancak eğer devamlı kanatlarda oynayacaksam gol atmamın imkanı yok" ifadelerini kullandı.
ÖZEL İDMAN HABERLERİNE YALANLAMA!
Son günlerde basında yer alan ve kendisinin gol atmak için özel idmanlar yaptığı şeklide çıkan haberleri net bir dille yalanlayan Emenike, "Özel idman diyerek neyi kastettiklerini anlamıyorum. Benim için her şey yolunda. Hem mental hem de fiziksel olarak bir problemim yok. Gayet formdayım" şeklinde konuştur.
Emmanuel Emenike son olarak ise "Kaleye yakın oynadığım zaman neler yapabileceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Yeteneğimi ve gol atmaya olan açlığımı kaybetmiş değilim. Gücüm yerinde gollerim de en doğru zamanda gelecek, böyle düzensiz bir pozisyonda oynarken değil" diyerek sözlerini noktaladı.


Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile ligde 12 gol atan Emeinke, bu sezon forma giydiği 12 maçta ise yalnızca 3 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. nbsp;SPORX


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...