Muğla'da Alev isimli yat deniz ortasında yandıktan sonra battı

/ Kaynak: AA
Muğla'da Alev isimli yat deniz ortasında yandıktan sonra battı

YAŞAM Haberleri  / AA

Datça ilçesi Oğlanboğuldu mevkisinde yangın çıkan ahşap yattaki 2 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı, yat ise battı

Datça- Bozburun bölgesindeki açık denizde yangın çıkan ahşap yat, battı. Marmaris Limanı'na kayıtlı "Alev 5" isimli ticari ahşap yatın makine dairesinde Oğlanboğuldu mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 14 metre uzunluğundaki yattan alevlerin yükselmesi üzerine Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, bölgeye sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, alevlerin sarması üzerine yatı terk eden kaptan ve bir mürettebatı kurtardı. Ekipler, daha sonra yattaki yangını söndürmeye çalıştı. Ekiplerin çalışmasına rağmen yat, tamamen sulara gömüldü.Öte yandan Sahil Güvenliğin yat mürettebatını kurtarma anı ve yangına müdahalesi, ekipler tarafından görüntülendi.







YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...