Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Alaba'da tarihi başarı

/ Kaynak: AA
David Alaba'da tarihi başarı

SPOR Haberleri  / AA

Bayern Münih'in savunma oyuncusu David Alaba, Avusturya'da üst üste 4. kez yılın futbolcusu seçildi

Bayern Münih'in savunma oyuncusu David Alaba, Avusturya'da üst üste 4'üncü kez yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü
UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Avusturya 1. Futbol Ligi'nin teknik direktörleri ve ülkenin basın mensupları tarafından yapılan oylamada rakipleri Salzburglu Jonatan Soriano ve Kevin Kampl'ı geride bırakan David Alaba, ülkesinde 4. kez üst üste yılın futbolcusu seçildi. Ödül töreninin ardından konuşan 22 yaşındaki oyuncu, "Bu, benim için gerçekten de özel bir durum, bu nedenle çok mutluyum" ifadesini kullandı. Salzburg Teknik Direktörü Adi Hütter ise Alaba'dan övgüyle bahsederek, "O, olağanüstü bir futbolcu ve en yüksek seviyede performans göstererek kupalar kazanıyor. Bayern için gerçek bir lider" değerlendirmesinde bulundu.
Avusturya Milli Takımı'nda çıktığı 35 karşılaşmada 8 gol kaydeden Alaba, Bayern Münih formasıyla geçen sezon lig şampiyonluğu ve Almanya Kupası'nı kaldırmıştı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...