Şahan Gökbakar'ın davasında ilk duruşma

Şahan Gökbakar'ın davasında ilk duruşma

MAGAZİN Haberleri

'Recep İvedik 4'ten payına düşen 25 milyon lirayı alamayan Şahan Gökbakar'ın, filmin dağıtımını yapan Tiglon A.Ş'nin patronuyla hukuk savaşı sürüyor

Komedyen Şahan Gökbakar ,Tiglon AŞ'nin patronu Murat Akdilek ile bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesinde gerçekleştirilen duruşmada karşı karşıya geldi. Gökbakar, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada "Adaletin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphem yok" dedi.


25 MİLYONLUK GELİRİ BORCU İÇİN KULLANDI
Şahan'ın Gökbakar'ın ifadesine göre Murat Akdilek, 'Recep İvedik 4' filminden doğan ve tümü Şahan Gökbakar'ın olan yaklaşık 25 milyon TL tutarındaki film gelirlerini kendisine ödemedi. Akdilek, kendi çıkarları için gelirleri Denizbank ve Tekstilbank'a ait olan faktoring şirketlerine temlik (alacağın devri) yoluyla aktardı.


AKDİLEK HAKKINDA CEZA DAVASI AÇILDI
Şahan Gökbakar'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı şikâyet üzerine Murat Akdilek hakkında soruşturma başlatılmıştı. Savcılık tarafından "hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" suçunu işlediği isnadına dayalı olarak oluşturulan iddianame, İstanbul 63. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve Akdilek hakkında ceza davası açıldı. Buna göre ilk duruşma bugün gerçekleşti.


ŞAHAN: "HİÇ ŞÜPHEM YOK"
Çağlayan'daki İstanbul Adliyesinde gerçekleşen duruşma sonrasında Instagram'da "25 milyon liralık hırsızlık davasının duruşması"na katıldığını hatırlatan Şahan Gökbakar, adaletin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphesi olmadığını söyledi. Ünlü komedyen ayrıca kendisi için dua edenlere teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...