Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan 'Hedef 1 milyon' açıklaması

Aziz Yıldırım'dan 'Hedef 1 milyon' açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesine ilişkin Kayseri'de konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesine ilişkin "1 milyon üye, dile söylemesi hem kolay, hem zor ama 25 milyon taraftarı olan bir kulübün 1 milyon üyenin üzerine de çıkacağını biz yaptığımız çalışmalarla görüyoruz" dedi. Yıldırım, kulübün Kayseri şubesi tarafından bir otelde düzenlenen "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin tanıtım gecesine katıldı. Salona gelişi sırasında taraftarlar tarafından ayakta alkışlarla karşılanan Yıldırım, masasına oturduktan sonra taraftarları kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

"25 MİLYON TARAFTARI OLAN BİR KULÜP, 1 MİLYON ÜYENİN ÜZERİNE ÇIKACAKTIR"
Burada bir konuşma yapan Yıldırım, büyük bir camia olduklarını belirterek, daha da büyümesi için yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Taraftarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

"1 milyon üye, dile söylemesi hem kolay, hem zor ama 25 milyon taraftarı olan bir kulübün 1 milyon üyenin üzerine de çıkacağını biz yaptığımız çalışmalarla görüyoruz ama daha her tarafa yayılamadık. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bağlı 40 şube açtık. Bizim hedefimiz Türkiye'ye yayılmak. Fenerbahçe'nin tabanı üzerine marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yerleştirmek. Geleceğe bu şekilde bakmak ve geleceğinin emin ellerde olmasını sağlamak. Çocuklarımıza cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü olan kulübün geleceğini parlak şekilde bırakmaktır."

"1 GÜNDE 1 MİLYON ÜYE YAPAMAZSINIZ"
Başkan Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin, Fenerbahçe'nin daha büyük sportif başarılar yakalaması için gerekli olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu projenin en az 5 yıllık bir süreci var, planlamaları buna göre yaptık. 1 günde, 1 milyon üye yapamazsınız, yaparsanız da sağlıklı olmaz. Bizim hedefimiz, bütün şubelerde 5 yıl içinde 2 biner üyenin olmasını sağlamak. Eğer 200 şube açarsak -ki açacağız- o zaman 400 bin kişi yalnız bu şubelerden üye olacak. Her gün yüzlerce üye olmakta. Bu projenin ana hedeflerinin birisi de şubelerin olduğu yerde Fenerbahçe evleri açmak. Bunun dışında spor okullarını organize edeceğiz. Şu anda 17 bin olan talebemiz 50 binlere çıkartılacak. Herkesi kulübe üye olmaya davet ediyorum. Onlarla Fenerbahçe daha güçlü olacaktır."

Yıldırım'ın konuşmasının ardından salona teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcular gelerek sahneye çıktı.

Kartal ve futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Kuyt, Sow, Emenike, Webo ve Meireles kısa birer nbsp; konuşma yaparak, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi için taraftardan destek istedi.

Sahne de çok az kalan futbolculara taraftarlar tezahüratlarla destekte bulundu. Yoğun ilgi karşısında salondan güçlükle ayrılan futbolcular taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Programın sonunda, Kayseri'den kulübün delegesi olanlara, Aziz Yıldırım ve futbolcular tarafından imzalı forma verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...