Balıkçılar gözlerine inanamadı, tam 66,5 kilo

/ Kaynak: DHA
Balıkçılar gözlerine inanamadı, tam 66,5 kilo

YAŞAM Haberleri  / DHA

Saros Körfezi'nde balıkçılar tarafından oltayla 66.5 kilo ağırlığında, 1 metre 70 santim uzunluğunda dev lagos balığı yakalandı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Yayla Köyü sahili açıklarında balıkçılar tarafından oltayla 66.5 kilo ağırlığında, 1 metre 70 santim uzunluğunda dev lagos balığı yakalandı. Yayla Köyü Sahili'nde tekneyle denize açılan Ruhşen Eler ve İlkay Güreser avlandıkları sırada oltalarına dev lagos balığı takıldı. Yaklaşık 2 saatlik uğraşın ardından kayığa alınan balık, daha sonra Keşan Belediyesi Balık Pazarı'na getirildi. 1 metre 70 santim boyunda, 66,5 kilo ağırlığında olan dev lagos balığı görenleri şaşkına çevirdi. Balıkçı Ruhşen Eler, Saros Körfezi'nde oltayla bu büyüklükte lagos balığı yakalandığını duymadığını söyledi. Dev balık bir süre balık pazarında sergilendikten sonra kamyonete yüklendi. Balığın İstanbul'da bir otelin restoranına satıldığı bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...