Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Akhisar mesaisi başladı

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Akhisar mesaisi başladı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş'ta gözler, Akhisar Belediyespor ile yapılacak 14. hafta maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası grubundaki ikinci maçında dün akşam Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 21 Aralık Pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, tedavi olan Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ramon Motta ile bireysel çalışan Tomas Sivok, Demba Ba ve Cenk Tosun'un katılmadığı, Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Veli Kavlak'ın ise takımla birlikte çalışmada yer aldığı bildirildi.
Siyah-beyazlı 21 yaş altı takımı oyuncularından Tugay Kaya, Furkan Yaman, Gökhan Artun ve Oğuz Aksoy'un da takımla antrenmana katıldığı duyuruldu.Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...