Mahmut Uslu'dan 'Şike' açıklaması

/ Kaynak: İHA
Mahmut Uslu'dan 'Şike' açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, şike davasıyla ilgili net konuştu: "İnşallah aklanacağız"

Bu akşam oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşması için Kayseri'ye gelen Fenerbahçeli futbolcular ve yönetici Mahmut Uslu, öğrencilerle söyleşi yaptı. Kayseri'de bir özel okulda düzenlenen söyleşiye, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Webo katıldı.


Söyleşi öncesi konuşma yapan Mahmut Uslu, futbol alanında Fenerbahçe'ye Avrupa'da engel konulduğunu söyleyerek, içinde bulundukları bu durumdan aklanacaklarını ifade etti.


Fenerbahçe Kulübü'nün Anadolu'nun yıldız takımı olduğunu belirten Uslu, "Fenerbahçe Anadoluluların bir araya getirdiği bir kulüp ve ilk Fenerbahçe tüzüğünün ikinci maddesi ne biliyor musunuz; O dönemde İstiklal Savaşı var ve amacı da İstiklal savaşında Türk Ordusuna asker yetiştirmek. Şu anda 9 branşımız var. Hepsinde de Türkiye'de başarılı oluyoruz. Avrupa'da bize 3 Temmuz'dan sonra engel oldular biliyorsunuz. İnşallah onlardan da aklanacağız. Diğer bütün branşlarda da, Avrupa'da başarılı oluyoruz. Sizin tuttuğunuz takım hakikaten Türkiye'nin yıldızı, takımınıza destek ve üye olun. Gelin hep beraber bu kulübü yürütelim" şeklinde konuştu.
Mahmut Uslu'dan 'Şike' açıklaması

FUTBOLCULAR
Söyleşide öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Webo ise "Atatürk'ün buraya gelişinin 95. yıl dönümünde burada olmaktan mutluyuz. Biz bir ailenin parçalarıyız ve şimdi bu ülkenin geleceği olan siz gençlerde bir arada olmak gurur verici. Umarım Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu hep beraber yaşarız" dedi.


Öğrencilerin eğitimlerini en başarılı şekilde tamamlaması gerektiğini söyleyen Bekir İrtegün, "Sizlerin heyecanını görmek bizleri de heyecanlandırıyor. Öğrencilere söylenecek ilk şey okullarında başarılı olmalarıdır. Spor yapmak ve futbol oynamaktan ziyade ilk yapmanız gereken eğitiminizi en iyi şekilde tamamlamanız gerekiyor. Sizlerle olmak çok güzel. Burada bulunmaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı. Öğrencilere forma ve top imzalayan Fenerbahçeli futbolcular, etkinliğin ardından okuldan ayrılarak maç saatini beklemeye başladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...