Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray 4 istiyor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray 4 istiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Galatasaray, üst üste 4. zaferine imza atmak istiyor.

Prandelli ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu ile iyi bir çıkış yakalayan sarı-kırmızılı takım, Mersin İdmanyurdu karşısında da çıkışını sürdürmek istiyor. Lider Beşiktaş'ın ardından 29 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, ligde Gaziantepspor'u 1-0, Akhisar Belediyespor'u 2-1 ve Torku Konyaspor'u 5-0 mağlup etmişti. Hamzaoğlu'nun öğrencileri yarın TT Arena'da oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçından da galibiyetle ayrılıp, 4'te 4 yapmayı hedefliyor.


MERSİN İDMANYURDU İLE 27. RANDEVU
Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu yarın 27. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda sarı-kırmızılı takım 13 galibiyet alırken, Mersin İdmanyurdu rakibine karşı 3 kez üstünlük sağladı. 10 müsabaka ise berabere tamamlandı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray rakip fileleri 31 kez havalandırırken, kalesinde ise 15 gol gördü. İstanbul'da oynanan 13 karşılaşmada ise sarı-kırmızılı takım 10 kez galip gelirken, üç maçta ise iki takım birbirine üstünlük sağlamayamadı.


4 FUTBOLCU KART SINIRDA
Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Mersin İdmanyurdu maçı öncesi kart sınırında bulunan futbolculara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımda üçer sarı kartı bulunan Yekta, Selçuk, Burak ve Semih Mersin İdmanyurdu maçında kart görmeleri durumunda Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşecekler. Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu TT Arena'da saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...