Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serbest kalan Ekrem Dumanlı'dan ilk açıklama

Serbest kalan Ekrem Dumanlı'dan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Mahkeme tarafından serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, adliye önünde bekleyen kalabalığa seslendi.

Olan bitenin bir tiyatro olduğunu savunan Dumanlı, basın özgürlüğünün tehdit altına alındığını ve Türkiye'ye itibar kaybettirdiğini iddia etti. Dumanlı sözlerini şöyle sürdürdü; nbsp;
Bir gazete binasına baskın düzenlediler. Bir genel yayın yönetmenini gözaltına aldılar. Gözaltına alındığıma üzülmedim. Basın özgürlüğüne saldırı herkes gibi beni de üzdü ama, ülkem adına daha da üzdü. Bir yıldır terör örgütü üyeliğiyle haşa bu iddiayı sahiplerine huzurlarında iade ediyorum. Bana terör örgütü üyesi diyenler aynıyla iade ediyorum.
4 gün boyunca emniyette kaldık, nezarette kaldık. Bunlardan korkacağımızı düşünüyorlarsa yanlış düşündüler. Nezarethane devletin yeridir. "Bir suçumuz varsa hayatımız da feda olsun" dedik. Kimseye bir diyet borcumuz yok. 4 gün bekletildikten sonra karakolda bekletildikten sonra savcının karşısına çıktık. Siz de soruları gördünüz…Hangi yazar talimatla yazı yazıyor. Herkul.org dan alınmış bir haber. Bir de iki köşe yazısının yazdığı yazıymış suçumuz. Bu ızdırabın sebebi buymuş…
Ben de yeni öğrendim. Yerin 7 kat aşağısında nezarathane var. 7 kat aşağıya nezarethane yaptın, bari 2 petek kalorifer koysaydın. O insanlara üzüldüm. Bana "serbestsin" dediler. Deyin ki mutlu musun? nbsp;Bebeğin olmuş adını Saadet koymuşsun. De ki saadet duyar mısın? Duymam. Hidayet Karaca da burada olmalıydı…Karaca'ya yapan suçlamayı da okudum. Savcıma dedim "bunlar suç" olmaz. "Suç olursa bütün dizilerin, yapımcıların tutuklanması lazım" dedim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...