Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meclis'te çarşı atkısı açtı

/ Kaynak: DHA
Meclis'te çarşı atkısı açtı

Politika Haberleri  / DHA

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'ya destek vermek için TBMM Genel Kurulu'nda 'Çarşı' atkısı açtı.

TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinde bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak söz alarak, hükümetin spor politikasını eleştirdi.
Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 tutuksuz sanık hakkında "Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlamasını eleştiren Toprak, "Darbe yapıyor diye bir taraftar grubunu yargının önüne attınız. Çarşı duyarlı bir taraftar grubudur. Siz tutup Çarşı'yı darbe ile suçladınız. Darbe tank ile, top ile, silah ile yapılır. Ama siz Çarşı'nın elindeki kaşkolu darbe aracı olarak gördünüzö dedi. Ve ardından Beşiktaş'ın siyah-beyaz renklerini taşıyan ve üzerinde 'Çarşı' yazan atkısını açtı.
Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...