İsrail yine Gazze'yi bombaladı!

İsrail yine Gazze'yi bombaladı!

DÜNYA Haberleri

İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyinde mevcut bulunan Han Yunus kentindeki boş bir araziye 2 hava saldırısı düzenledi.

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin güneyinde mevcut bulunan Han Yunus kentindeki boş bir araziye 2 hava saldırısı düzenlediği söylendi. İsrail ordusundan gercekleşen açıklamada, "Gazze Şeridi'nin güneyinde Hamas'a ilişkin bir terör üssü, bir İsrail savaş uçağı tarafından hedef alındı" ifadesine yer verildi.
Beyanatta bunun yanı sıra , hava saldırısının, bugün "Gazze'den atılan ve İsrail'in güneyindeki Eşkol bölgesini vuran bir rokete karşılık" düzenlendiği ve "hedefin vurulduğu" iddia edildi.
Beyanatta , Ordu Sözcüsü Peter Lerner'in, "İsrail ordusu, güvenliği zayıflatacak ve İsrailli sivilleri tehlikeye atacak hiçbir girişime izin vermeyecektir. Bugün İsrail'e yapılan saldırıdan Hamas sorumludur" değerlendirmesine yer verildi.
Bu arada AA muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Han Yunus kentindeki boş araziye 2 hava saldırısı düzenledi. Saldırıda ölmüş olan veya yaralanan olmadı.
Görgü tanıkları, saldırının bölgedeki yerleşim alanında geniş çaplı elektrik kesintisine sebep olduğunu belirtti .
İsrail radyosunda bulunan bir haberde, nbsp; bugün Gazze Şeridi'nden İsrail'in Eşkol nbsp; şehrine nbsp; roket mermisi atıldığı ileri sürülmüş ve saldırıda ölmüş olan veya yaralanan olmadığı kaydedilmişti.
İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee de konuya ait , sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yapmış olduğu açıklamada, "Açık alana düşen roket mermisi sebebiyle Eşkol Bölgesel Meclisi'nde ikaz sirenlerinin çaldı ve kısımda tarama yapıldı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...