İşte Erdoğan'a suikast anı

İşte Erdoğan'a suikast anı

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filmindeki suikast sahnesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Merakla beklenen Kod Adı K.O.Z'nun fragmanları yayınlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filminin tanıtım videosu paylaşım rekorları kırıyor.
Erdoğan'ı Cem Kurtoğlu canlandırıyor
Filmdeki Başbakan'a suikast görüntülerinin yer aldığı teaser'de Cem Kurtoğlu, oyunculuğu ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Çekimleri hala devam eden ve 13 Şubat'ta tüm sinemalarda izleyicisiyle buluşacak olan filmin görüntülerinden heyecan dozu yüksek bir film olacağı anlaşılıyor.
Filmde kimler yer alıyor
Parantez Yazı Grubu'nın kalema aldığı Celal Çimen'in yönettiği Kod Adı K.O.Z.'da Başbakanı oynayan Cem Kurtoğlu ve dönemin Mit Müsteşarını oynayan Hakan Ural'ın yanı sıra, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Murat Onuk, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...