Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 6'da 6 peşinde

Beşiktaş 6'da 6 peşinde

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak Beşiktaş, rakibini yenerek, galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istiyor.


Ligin 8. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen siyah-beyazlılar, daha sonra Süper Lig'deki 5 maçını da kazandı. Beş maçlık seride İstanbul Başakşehir'i 2-1, Kasımpaşa'yı 2-0, Kardemir Karabükspor'u 2-1, Trabzonspor'u 3-0, Gaziantepspor'u da 1-0 mağlup eden "Kara Kartallar", 2009-2010 sezonunun ardından ilk kez üst üste 5 lig maçı kazandı ve 13. haftayı 29 puanla lider tamamladı.
Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilen Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u puansız gönderip, lig liderliğini sürdürmeye çalışacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Süleyman Abay yönetecek.
- Sakatlar iyileşiyor
Sakat futbolcularının çokluğu bakımından oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren Beşiktaş, bazı oyuncularının Akhisar Belediyespor maçı öncesi iyileşmesiyle biraz olsun rahat nefes aldı. Sakatlığı bulunan oyunculardan Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Veli Kavlak dün takımla çalışmaya katıldı. Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ramon Motta, Tomas Sivok ve Demba Ba'dan yarınki müsabakada da yararlanamayacak Beşiktaş'ta, Cenk Tosun'un maça yetiştirilmesi için son ana dek çaba gösterilecek. Cenk Tosun'un karşılaşmaya yetişememesi durumunda forvette, hafta içindeki kupa maçında olduğu gibi genç oyuncu Furkan Yaman'ın görev yapması bekleniyor.
- 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında
Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana ligde üçer sarı kart gören Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş, yarınki maçta da sarı kart görmeleri durumunda gelecek haftaki Torku Konyaspor müsabakasında cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlı takımda ayrıca, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Demba Ba'nın da 3 sarı kartı var.
- Akhisar Belediyespor galibiyete hasret
Beşiktaş'ın yarınki rakibi Akhisar Belediyespor, ligde 7 maçtır kazanamıyor. Süper Lig'deki son galibiyetini 6. haftada Kasımpaşa karşısında alan Ege temsilcisi, daha sonraki 7 maçından 3'ünü yitirip, 4'ünde berabere kaldı ve 3 puanı bir arada göremedi. Deplasmandaki son 4 maçını kaybeden yeşil-siyahlıların ligdeki 15 golünden 11'ini, gol kralığı yarışında zirvede yer alan Yunan futbolcusu Gekas attı. Akhisar Belediyespor, 14. haftaya 17 puanla 10. sırada girdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...