Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da 100'den fazla gözaltı

/ Kaynak: AA
Ankara'da 100'den fazla gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da Eğitim-İş üyelerinin yürüyüşünde polis ile göstericiler arasında yaşanan gerginlikte 100'den fazla sendika üyesi gözaltına alındı.

Eğitim-İş üyelerinin "Laik Eğitim ve Emeğe Saygı" yürüyüşünde polis ile göstericiler arasında yaşanan gerginlikte, sendika Genel Başkanı Veli Demir başta olmak üzere çok sayıda sendika üyesi gözaltına alındı. nbsp;Tandoğan Meydanı'ında, Eğitim-İş üyeleri Muğla'nın Yatağan ilçesinde başlattıkları "Laik Eğitim ve Emeğe Saygı" yürüyüşü dolayısıyla biraraya geldi.Kızılay Meydanı'na yürümek isteyen Eğitim-İş üyeleriyle polis arasında arbede yaşandı. nbsp;Polisin uyarısına rağmen dağılmayan sendika üyelerine, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.Müdahaleye rağmen dağılmayan Eğitim-İş Genel Başkanı Demir ve 100'den fazla sendika üyesi gözaltına alındı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...