Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY Chelsea'nin peşinde

THY Chelsea'nin peşinde

Ekonomi Haberleri

Ocak ayından itibaren sponsoru olacağı İngiliz devi Chelsea'nin formaları basına sızdırıldı.

İngiliz medyasının 25 milyon sterlin olarak açıkladığı sponsorluk için THY'nin önümüzdeki günlerde imza atacağı konuşuluyor. Ancak herkes yeni formaların nasıl olacağını merak ediyordu. Bu konuda Avrupa'nın en ünlü sitesi ve forma tasarımlarını önceden paylaşmasıyla dikkat çeken Footy Headlines, THY reklamlı yeni forma dizaynlarına ulaştı.

REKLAMDA DROGBA OYNADI


"Maviler" adıyla tanınan Chelsea'nin mavi-beyazlı formasına 2015-2016 sezonunda Türk bayrağı kırmızısı da eklendi. Kendi sahasında giyilecek mavi ağırlıklı formanın kolları ve boyun bölgesinde kırmızı şeritler dikkat çekiyor. Deplasmanda ise beyaz rengin üzerinde mavi ve kırmızı şeritler yer alacak. Chelsea'nin şu andaki formasında kırmızı renk kullanılmıyor. Hatırlanacağı gibi THY'nin yeni reklam filminde Barcelonalı Messi'ye Chelsea'nin ünlü oyuncusu Didier Drogba eşlik etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...