Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin kalecisinden Burak Yılmaz için skandal sözler

Mersin kalecisinden Burak Yılmaz için skandal sözler

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin, Burak Yılmaz'ın penaltı pozisyonu için çok konuşulacak ifadeler kullandı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu'nda genç kaleci Nihat Şahin, karşılaşma sonrasında olay sözler söyledi. Nihat, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Çok üzgünüm. Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Bence o pozisyonun uzaktan yakından alakası yok. Ben topa çıkıyorum, tamam topa dokunamıyorum ama Burak bana çarpıyor. Her zamanki gibi kendisini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Sabri abi penaltı değil diyor pozisyona. Haklısın Nihat penaltı değil diyor, Burak da arkadan gülüyor. Ben buradan Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. O pozisyona birisi penaltı desin ben 25 yaşındayım kaleciliği bırakacağım. Yazık ya. Hakkımızı yediler." dedi.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Nihat, "Türk Telekom'da oynuyorsun, Galatasaray'a karşı oynuyorsun. Hakem her şeye faul veriyor. Dokunuyor faul veriyor. Biz 5-0 öne geçsek, 6-5 mağlup olurduk. Bence Fırat hocaya yakışmadı böyle düdükler. Ben hakkımı helal etmiyorum." sözlerini sarf etti.

"Melo'ya kesin kırmızı kart"

Melo ve Sneijder'in hakeme küfür ettiklerini ifade eden Nihat, "Hoca bir şey demedi. Herkes çok üzgün. 58. dakikada Melo'nun Güven abiye bir dirseği var. Onu gördüler mi bilmiyorum. Direk kırmızı karttı o pozisyon. Bir de Melo ve Sneijder hakeme çok küfretti. Hakem görmemezlikten geldi. 2 metre yanından küfür ediyordu hakem dönüp bile bakmıyordu. Bizde olsa 3. dakikada 'Topu oyuna hızlı sok Nihat'. Böyle bir şey yok. Emeğimiz çalındı." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...