Cenk müjdesi!

Cenk müjdesi!

SPOR Haberleri

Demba Ba'nın yokluğunda bütün ümitlerini genç futbolcuya bağlayan Slaven Bilic, gelen iyi haberle derin bir nefes aldı

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş'a Gökhan, Ersan, Cenk Gönen ve Veli'den sonra bir müjde de Cenk Tosun'dan geldi. Mustafa Pektemek ve Demba Ba'nın yokluğunda Cenk Tosun'un da sakatlanmasıyla yıkılan Teknik Direktör Bilic, sağlık ekibinden genç oyuncuyu yetiştirmelerini istemişti. Yoğun tedavi programının ardından Cenk Tosun'un dün akşam takımla birlikte çalışmaya katılması Hırvat teknik adamın yüzünü güldürdü. Bilic, ayak parmağına yapılan özel alçıya rağmen Demba Ba'yı riske etmeyeceğini, Cenk'in yetişmemesi halinde genç takımdan kadroya alınan Furkan Yaman'a görev vereceğini söylemişti nbsp;
Kartal 6'da 6 peşinde
Ligin 8. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikten sonra 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve liderlik koltuğuna kurulan Beşiktaş, Akhisar'ı da yenerek hem zirvedeki yerini korumak, hem de seriyi artırmak istiyor. Beşiktaş'ın rakibi Akhisar ise ligde 7 haftadır kazanamıyor. Beşiktaş'ta Oğuzhan, Tolga ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olan Demba Ba'nın da 3 sarı kart var. Akhisar'ın son haftalarda aldığı kötü sonuçların kimseyi aldatmaması gerektiğini söyleyen Bilic, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Bizim için her maç kritik. Ligde zirvede kalmak istiyorsak her maçta sonuna kadar savaşmalıyız" diye konuştu.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...