Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Urfalıyam Ezelden yayından kaldırılıyor!

Urfalıyam Ezelden yayından kaldırılıyor!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranından kaldırıldıktan sonra Star TV'de yayın hayatına devam eden dizi Urfalıyam Ezelden yayından kaldırılıyor.

Güneş'in haberine göre Kanal D'nin 5. bölümde finalini bile yaptırmadan yayından kaldırdığı Urfalıyam Ezelden, Star TV'ye transfer olmuş ve pazar olan yayın günü de cumartesiye alınmıştı. İbrahim Tatlıses başta olmak üzere pek çok takipçisinin ekranda kalması için kampanya başlattığı dizi, yeni kanalında da yüksek maliyetini karşılayacak reytinglere ulaşamadı.
nbsp;
Başrolünü Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın paylaştığı "Urfalıyam Ezelden", eğer bu hafta da 5 reytingin altında kalırsa 11. bölümde final yapacak.
nbsp;
Kanal D'de başlayan dizi sadece 5 bölüm yayınlanan dizi düşük reytingler gerekçe gösterilerek yayından kaldırıldı ve Star TV'ye geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...