Şansal Büyüka: Galatasaray Güray Vural ile ilgileniyor

Şansal Büyüka: Galatasaray Güray Vural ile ilgileniyor

SPOR Haberleri

Şansal Büyüka'nın dile getirdiği iddiaya göre Akhisar Belediyespor'un sol bek oyuncusu Güray Vural ile Galatasaray 'çok ciddi' bir biçimde ilgileniyor.

Kanat beklerinde uzun süredir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da bu kez de sol bek için önemli bir iddia gündeme geldi. Şansal Büyüka'nın dile getirdiği iddiaya göre Akhisar Belediyespor'un sol bek oyuncusu Güray Vural ile Galatasaray 'çok ciddi' bir biçimde ilgileniyor.

Deneyimli isim şansal Büyüka'nın Maraton programındaki iddiasına göre, Galatasaray sol bek için Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural ile çiddi şekilde ilgileniyor. Büyüka promramı sırasında, "Duyum değil çok ciddi bir bilgi aldım. Galatasaray Güray'la ilgileniyor" dedi.

Kısa süre öncesinde ise İtalyan devi Juventus'un sarı kırmızılıların Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alex Telles ile ilgilendiği haberleri gündeme gelmişti. İddialar gerçekleşirse devre arasında Telles Galatasaray'dan ayrılıp yerine Güray gelebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...