Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mourinho'dan Cech'e cevap, 'Zorunda değilim'

Mourinho'dan Cech'e cevap, 'Zorunda değilim'

SPOR Haberleri

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, yedek kaldığı için mutsuz olduğu belirtilen Petr Cech hakkında gelen bir soruya uzun uzun cevap verdi.

Chelsea'de genç kaleci Thibaut Courtois'nın sakatlıktan çıkıp tekrar oynayacak duruma gelmesiyle birlikte bir soru tekrar ortaya çıktı: Kim oynayacak?

''AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM''

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Cech ve Courtois arasında bir tercih yapacak olmasıyla ilgili olarak; "Takımı ben seçiyorum. İlk gün kuralları koyarım. Onlara daha önce söyledim. Bir açıklama yapmak zorunda değilim. Çünkü bu benim kararım. Sezon başında yaptığım şeylerden biri, takıma düşündüğüm kadroyu söylemek olur. Ancak. onlara bir açıklama yapmak zorunda değilim. Bana gelip bir açıklama isteyebilirler, problem değil. Ancak, prensibimdir, bir tanesine açıklamaya kalkarsanız, hepsi açıklama isteyecektir. Onlara söyledim, kapımı her zaman çalabilirler ama benden çok açık olmamı beklemesinler" dedi.

''CEVABIM AÇIKTIR''

Mourinho; "Bana gelip, ben değil de neden o oynuyor derlerse cevabım açıktır, çünkü senden iyi, kapıyı kapat, görüşürüz. Yedek kalan oyuncunun mutsuz olduğunu biliyorum. Bence tüm yedekler mutsuzdur. Ancak, realite şudur; profesyonelsiniz ve en üst seviyede çalışmak zorundasınız. Mutlu olmanıza gerek yok" ifadelerini kullandı.

Portekizli menajer son olarak; "Tüm oyuncularım profesyoneldir. Takım, bireyden daha önemlidir. Üçüncü kalecim Mark Schwarzer bu sene tek saniye forma giyemedi ama yarın onu oynatmaya karar verirsem çıkıp iyi oynayacaktır. Çünkü hazır durumda" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...