Madenciye ev

Madenciye ev

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara Ermenekliler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda madenci yakınlarıyla buluştu.

Ermenek'teki maden faciasında can veren işçilerin ailelerine destek sözü veren Elvan, "Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimize sağlanacak haklar neyse bu hakların tamamı Ermenek'te şehit düşen kardeşlerimizin yakınlarına sağlanacak. 18 canı kaybetmemize neden olanlar mutlaka hesabını sonuna kadar verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Evlerin ihtiyacı olan eşyaların karşılanacağını belirten Elvan, ocağı kapanınca işsiz kalan madencilerin kendi işlerini kurmaları için diğer bakanlıklarla çalışma başlattıklarını da vurguladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de, bu yıl yılbaşı promosyonu dağıtmayacak. Bunun için harcanan kaynak, 18 işçinin ailesine ev yaptırmak için kullanılacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...