Survivor'ın şampiyonu Turabi'den bomba sözler

Survivor'ın şampiyonu Turabi'den bomba sözler

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın agresif tavırlarıyla bilinen şampiyonu Turabi Çamkıran, önceki gün Pendik'te hayranlarıyla buluştu. Çamkıran, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Survivor yarışmasının son şampiyonu Turabi Camkıran önceki gün Pendik Neomarin'de sevenleriyle buluştu. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği buluşmada alışveriş merkezine saatler önce gelen yüzlerce minik hayranı Turabi'yi karşılarında görünce çığlık attılar.
Survivor'ın şampiyonu Turabi'den bomba sözler

'Baba ve Müge dışında gerisi yalandı'
Sorularıyla Turabi'yi terleten minik hayranlarının ilk sorusu 'Evleneceğiniz kız nasıl olmalı' oldu. Turabi ise bu soruya 'Önce kanım ona ısınsın sonra annem Meryem Sultan 'tamam' desin tamamdır' dedi. Survivor yarışmacıları arasında en çok Ertunga ve Müge'yi sevdiğini söyleyen Turabi, 'Baba ve Müge dışında gerisi yalandı' diye konuştu.Yarışma boyunca agresif tavırlarıyla ön plana çıkan Turabi, 'Hep birini dövecek gibi durdunuz ama kimseyi dövmediniz. Kendinizi nasıl tuttunuz' sorusuna ise '5 kuruş etmeyen adamlar için 500 bin TL'den mi olacaktım! Durmam ondandır' yanıtını verince alkış yağmuruna tutuldu.Halkın oylarıyla birinci seçilen Turabi 'Halk yarışlarda ve her oyun kazandığımda yaptığım doğal hareketlerimi sevmiş' dedi.
Survivor'ın şampiyonu Turabi'den bomba sözler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...